Kontakt

Boka flyttstädning eller få ett pris?

Om du är intresserad av att boka flyttstädning med oss eller få en offert på flyttstädning är du välkommen att fylla i nedanstående formulär och skicka in. Du behöver inte fylla i alla uppgifter om du bara vill ha ett pris – däremot skulle vi vilja att du fyller i samtliga fält om du vill boka flyttstädning. Vi besvarar en del vanliga frågor om formuläret längst ner.

Offert

Detta formulär fyller du i om du vill ha en offert:

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Boka flyttstädning

  Detta formulär fyller du i om du vill boka en flyttstädning:


   Antispam-fråga (obligatoriskt)

   Varför vill ni veta mitt personnummer?

   Vi behöver ha ditt personnummer om du bokar en flyttstädning med oss och vill utnyttja RUT-avdraget. Vi kan nämligen inte ansöka om utbetalning för din räkning från Skatteverket om vi inte har ditt personnummer. Det är Skatteverket som kräver den uppgiften – inte vi.

   Dessutom sker betalning mot faktura och då gör det faktureringsbolag som vi anlitar en kreditprövning av våra kunder.

   Vad avses med övriga städytor?

   Exempel på övriga städytor som du vill ha städat eller få prisuppgift på är balkong, vind, förråd, garage och dylikt – det vill säga ytor som inte ingår i själva boytan.

   Vilken övrig info kan vara värt att fylla i?

   Det kan röra sig om portkod, upplysningar om när överlåtelsen ska ske av huset / lägenheten, om möbler ska finnas kvar när vi städar, om vissa ytor inte behöver rengöras  till exempel.

   Om du har allmänna frågor som inte rör pris eller bokning kan du ringa oss på 073-6379908 eller maila till info@flyttstädning-malmö.nu.