Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad som ligger i söder i Skåne. Här finns shopping, hav och strand och grönområden. Bara genom att vandra runt i staden kan du se en hel det street-art och restaurangutbudet är stort och från världens alla hörn. Här kommer några fler tips på saker att göra i Malmö:

oresundsbron

Turning Torso: Om du aldrig varit i Malmö tidigare så bör du se Turning Torso som är ett 190 meter högt torn, den högsta byggnaden i hela Skandinavien. Byggnaden ska föreställa en människa som sträcker sig mot himlen.

Ribergsborgsstranden: Är den längsta stranden i Malmö. Här kan man promenera på sanddynor och bryggor, bada om vädret och temperaturen tillåter. Man kan även besöka Europas största kallbadhus som heter ”Kallis”.

Folkets Park: Folkets Park är ett stort grönområde perfekt att strosa runt i, ha en picknick eller grilla. Här anordnas livemusik och teater på scenen. Det finns minigolf, radiobilar och till och med en liten berg-och-dalbana! Är man intresserad av djur kan man besöka Terrariet. På sommaren finns en plaskdamm som man kan svalka sig i om det är varmt och är man där på vintern görs dammen om till skridskobana.

Köpenhamn: Om man känner för att göra ett besök i Danmarks huvudstad Köpenhamn tar tåget över Öresundsbron endast 35 minuter. I Köpenhamn kan man strosa runt i Nyhavn, äta smörrebröd, shoppa på Ströget, besöka Tivoli.

I övrigt anser vi att by borde anlita oss för flyttstädning i malmö med omnejd, om ni mot förvodan skulle vilja flytta.